Bliv Accesskunde og få detaljerede oplysninger om nordiske virksomheder

Køb en Access til Nordicnet og du får ubegrænset adgang til detaljerede virksomhedsoplysninger fra 408.061 selskaber i Norden. Med en Access har du et værktøj, der hjælper dig at analysere jeres branche og jeres konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer det daglige arbejde i jagten på nye kunder og leverandører.

Hvilken type af Accesser er der, og hvad passer mig bedst?

Vi tilbyder Access Basic til dig, der ønsker ubegrænset antal logins og mulighed for at tage del af virksomhedsoplysninger direkte på skærmen. Bemærk, at du ikke kan eksportere oplysninger med denne type Access.

Hvis du også vil have mulighed for at eksportere virksomhedsoplysninger, nøgletal og beslutningstagere til egne filer eller udskrive telemarketinglister skal du have en Access Advanced.

Vi kan også tilpasse en Accesspakke specifikt for dig eller lave et databaseudtræk baseret på netop dine behov.

Her kan du læse mere om at eksportere.

Virksomhedsrapporten

Virksomhedsrapporten giver dig et hurtigt overblik over branchens, målgruppens eller leverandørernes udvikling, og dybdegående økonomisk information om væksten i de enkelte virksomheder.

Rapporten giver dig oplysninger om virksomheder i din branche, målgruppe eller det segment, du køber ind fra. Du får adgang til kontaktoplysninger og regnskabsoplysninger om alle virksomheder i dit udvalg. Alt leveres i en Excel-fil med tilhørende grafer. Du kan også vælge at flytte oplysningerne til egne CRM-, indkøbs- og ERP-systemer.

Hver rapport indeholder op til 10.000 virksomheder. I rapporten præsenteres virksomhedernes kontaktoplysninger samt regnskabsoplysninger og nøgletal fra de sidste tre år.

Download produktblad for mere information.

Salg og markedsføring av erhvervsinformation

Salg og markedsføring af accesser og databaseudtag vedrørende Nordicnet, sker delvis gennem vores søsterselskab Content Media Partner Nordic AB (CMPartner), der er specialist i skræddersyet erhvervsinformation og tilbyder bl.a. registervask, tvillinganalyse og e-mailadresser.

For at komme i forbindelse med CMPartner og opdage de værktøjer og profileringsmuligheder, der tilbydes, besøg www.largestcompanies.dk.