Nordicnet – Sammenlign leverandører i Norden

Nordicnet er en af de førende webtjenester inden for nordisk erhvervsinformation. Tjenesten retter sig først og fremmest mod virksomhedernes beslutningstagere så som indkøbere, administrerende direktører, marketingchefer, forretnings- og produktudviklere samt teknikere og konstruktører.

Nordicnet indeholder 408.061 nordiske virksomheder og oplysningerne opdateres dagligt for at vores besøgende altid skal ha adgang til aktuelle data. Virksomhedsoplysningerne er indhentet direkte fra virksomhederne samt fra vores samarbejdspartner Creditsafe.

Annoncér, der virksomhederne søger
En markedsundersøgelse* viser, at omkring 40 % af de besøgende har truffet en forretningsbeslutning på grundlag af oplysninger fra Nordicnet. Avancerede søgefunktioner og detaljerede virksomhedsoplysninger gør Nordicnet til et præcist værktøj. Hvis du vælger at annoncere på Nordicnet, når du din målgruppe og dine kommende kunder der, hvor købebeslutningerne træffes.
* Undersøgelsen er lavet af Web Service Award
Bliv Accesskunde og få detaljerede oplysninger om nordiske virksomheder
Køb en Access til Nordicnet og du får ubegrænset adgang til detaljerede virksomhedsoplysninger fra 408.061 selskaber i Norden. Med en Access har du et værktøj, der hjælper dig at analysere jeres branche og jeres konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer det daglige arbejde i jagten på nye kunder og leverandører.
Salg og markedsføring av erhvervsinformation

Salg og markedsføring af accesser og databaseudtag vedrørende Nordicnet, sker delvis gennem vores søsterselskab Content Media Partner Nordic AB (CMPartner), der er specialist i skræddersyet erhvervsinformation og tilbyder bl.a. registervask, tvillinganalyse og e-mailadresser.

For at komme i forbindelse med CMPartner og opdage de værktøjer og profileringsmuligheder, der tilbydes, besøg www.largestcompanies.dk.